Welke afwerkingsmogelijkheden zijn er voor mijn zwembad?

Welke afwerkingsmogelijkheden zijn er voor mijn zwembad?

Je weet waar je het zwembad wil plaatsen. Check. Je weet ondertussen in welk materiaal je het zwembad wil en welk model. Check én check. Dan rest er nog
een laatste keuze: hoe laat ik de rolluikbak van mijn zwembad afwerken? We geven je graag de verschillende afwerkingsmogelijkheden van een Compass zwembad mee. De kwaliteit van de zwembadkuip blijft natuurlijk voor elk type afwerking hetzelfde. In totaal zijn er vier verschillende types waar je uit kan kiezen.

Comfort Line

In de Comfort afwerking kies je voor een zwembad zonder ingebouwd automatisch rolluik. Je kan hier het zwembad afdekken met een opbouwrolluik, noppenplastiek of 4-seizoenen zeil. Tevens is er een zichtbare skimmer voorzien in het zwembad.

Premium Line

Kies je voor de Premium Line afwerking? Dan is je rolluikbak onzichtbaar afgewerkt met een inoxen steunbalk en hout afdekking. De skimmer zit eveneens mee in de rolluikbak verwerkt.

Exclusive Line

Mag het net dat tikkeltje extra zijn? Dan is de Exclusive Line afwerking iets voor jou. De rolluikbak wordt weggewerkt met een boordsteen en hout afdekking. Doordat het onderloopsysteem mee in de rolluikbak is weggewerkt, heb je de mogelijkheid om het waterniveau te verhogen tot slechts enkele centimeters onder de boordsteen.

Beach Line

Wanneer de Exclusive Line niet aan je verwachtingen voldoet, is er de Beach Line afwerking. Hier wordt nagenoeg alles onzichtbaar weggewerkt. Zo wordt de rolluikbak afgewerkt met een paneel in dezelfde kwaliteit en kleur als de zwembadkuip of met granieten tegels. En dit allemaal onder water zodat je er helemaal niets van ziet. 

De zwembare afstand van het zwembad blijft even groot, maar het zichtbare wateroppervlak wordt groter. De lengte en breedte van de rolluikbak kan ingevuld worden als recreatieve ruimte. Heerlijk voor de kinderen, de hond of om zelf heerlijk te chillen!

De inox hoogwaterafstandskimmer laat je toe om het waterniveau tot enkele centimeters onder de boordsteen te brengen. Dankzij de inox hoogwaterafstandskimmer komt het water tot enkele centimeters onder de boordsteen. Hierdoor lijkt het alsof het water bijna gelijk loopt met je boordsteen en het zwembad dus veel groter lijkt.


Ben je er nog niet uit?

Ben je er nog niet helemaal uit welke type afwerking bij je past? Contacteer ons dan voor vrijblijvend advies. Wij helpen je graag verder!

 

                                                                  Contacteer ons

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op: