Onze unieke monoblok technologie

Onze unieke monoblok technologie

Wanneer je kiest voor een zwembad wil je liefst eentje die mooi afgewerkt is én jaren zijn kwaliteit behoudt. Geen probleem! Met de zwembadkuipen van Compass Pools kies je voor duurzaamheid en een zwembad van hoge kwaliteit. Hoe dat komt lees je hier.


De monoblok technologie is kenmerkend voor onze zwembaden. Met deze unieke technologie bestaat elk Compass Pools zwembad uit zes lagen die gelamineerd worden zodat de kuip chemisch resistent is. Deze technologie zorgt ervoor dat je het zwembad overal kan plaatsen: binnen of buiten!

Van fabriek tot de plaatsing van je zwembad

Bij een monoblok zwembad spreek je altijd van een ‘kuip’ De volledige kuip van je zwembad wordt in de fabriek gemaakt. Dit zorgt voor de uitstekende kwaliteit én bespaart tijd want je zwembad wordt hierdoor meteen in één stuk in jouw tuin geplaatst. Snel, efficiënt en een zwembad van een uitstekende kwaliteit, check!

Tijdens de productie zorgen we tijdens de eerste fase voor de kleurechtheid, de chemische weerstand en de krasbestendigheid van de kuip. Nadien voorzien we het zwembad van glasvezelversterkte vinylester keramische composiet lagen die ervoor zorgen dat de kuip jaren zijn kwaliteit behoudt. Hierover wordt nog een hard omhulsel geplaatst om het geheel te beschermen. Zo, helemaal klaar om te plaatsen! Compass Pools zwembaden kunnen dan ook, zonder schade, watertemperaturen verdragen tot 40°C. Een conventioneel polyster-zwembad, zonder de unieke Compass Pools-technologie, kan geen hogere temperatuur dan 28°C á 30°C verdragen.

Unieke Carbon Fiber laag

Onze technologie is sinds enkele jaren uitgebreid met een extra laag carbon fiber. Dit beschermt jouw zwembad extra op gebieden die veel ballast dragen, zoals de bodem. Wist je trouwens dat dit materiaal ook gebruikt wordt in de luchtvaart en autosector? Niet slecht dus!

Keramisch composiet lagen zwembad Compass Pools

Kwalitatieve badkuipen

De samenstelling van al die lagen zorgen voor een kwalitatieve afwerking die 100% osmose vrij is, 20% sterker is én voor een hogere stabiliteit zorgt. Zo kan de badkuip ook temperaturen tot 40 graden aan! Deze technologie wordt geleverd bij elke kuip ongeacht de afwerking die je kiest. 


Benieuwd wat wij voor jou kunnen realiseren?

Bekijk onze catalogus of vraag een gratis gesprek aan om je droomzwembad te bespreken.

 
Vond je dit een leuk artikel? Deel het op: