Blog

Compass Pools - Batibouw 2019

Net zoals de voorgaande edities kan je Compass Pools Belgium ook in 2019 terugvinden op Batibouw. Breng ons een bezoekje aan stand 1310 in hal 1.

Lees meer→

Bij elk zwembad, past een eigenaar…

Iedere zwembadbouwer heeft een enorm aanbod aan zwembad modellen. Hierdoor weet je soms niet meer welk model nu het meest geschikt is voor jouw situatie. Door jezelf de juiste vragen te stellen kan je een zwembad model kiezen dat perfect past bij jouw beh

Lees meer→

Welke zwembadafdekking past bij jou?

Zwembadafdekkingen bestaan in alle kleuren en formaten, maar hoe kies je er één die jouw noden beantwoord? Met deze tips helpen we je alvast een handje verder!

Lees meer→

Een zwembad laten plaatsen? 8 tips om de juiste partner te kiezen!

Een zwembad plaatsen is vakwerk, maar hoe kies je de juiste partner?

Lees meer→

De voordelen van een zelfreinigend zwembad

Een zwembad dat zichzelf reinigt? Klinkt dat voor jou ook als een uitvinding waar jij alleen maar kunt dromen? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

Lees meer→

Betonnen zwembad versus monoblock zwembad

Je droomt er al van om rustig te dobberen in je eigen zwembad. Maar voor je van dit gevoel kan genieten, moet je eerst nog een keuze maken tussen de verschillende soorten zwembaden die er zijn.

Lees meer→

Hoe verloopt de plaatsing van een zwembad?

De keramisch-vinylester composiete zwembaden van Compass Pools zijn zeer eenvoudig te plaatsen. Hierdoor kunnen wij garanderen dat je twee weken na de start van de aanleg al kan genieten van een frisse duik in je zwembad.

Lees meer→

Dé must have voor een crazy pool party

Yes, inderdaad! Deze gigantische opblaaseilanden zijn dé trend voor 2018. Je kan ze in de vorm van een eenhoorn, pauw of flamingo vinden.

Lees meer→

Hoeveel kost een zwembad?

De kostprijs voor de aanleg van een monoblock zwembad is afhankelijk van jouw voorkeuren. Maar wat kost zo’n zwembad nu ongeveer? In grote lijnen zijn er vier factoren die de prijs bepalen. Wil je meteen een precieze berekening? Neem dan contact op!

Lees meer→