Blog

Wanneer mijn zwembad terug opstarten en zomerklaar maken?

Nu de winter eindelijk achter de rug lijkt te zijn, kunnen we stilaan beginnen wegdromen van warme zomeravonden aan het zwembad. Maar wanneer start je jouw zwembad het best terug op?

Lees meer→

De voor- en nadelen van een Compass Pools zwembad ten opzichte van andere zwembaduitvoeringen: een vergelijking

Je droomt er al van om rustig te dobberen in je eigen zwembad. Maar voor je van dit gevoel kan genieten, moet je eerst nog een keuze maken tussen de verschillende soorten zwembaden die er zijn.

Lees meer→

5 populairste monoblok zwembad modellen van 2023

Droom je van je eigen zwembad? Maar je weet niet welk zwembad te kiezen? Dit zijn de 5 populairste monoblok zwembaden van 2023.

Lees meer→

In 9 stappen je zwembad winterklaar maken

De dagen worden korter, de temperaturen lager en je zwembad ligt er steeds meer verlaten bij. Dan weet je dat de winter eraan komt. Hoog tijd dus om je zwembad voldoende voor te bereiden voor de winterperiode!

Lees meer→

Laat je zwembad plaatsen in het najaar

Door de langere en warmere zomers en de lage rente is de vraag naar zwembaden enorm toegenomen.

Lees meer→

Optimale zwembadverwarming: verschillende methoden en energieverbruik onderzocht

Om van april tot oktober van het zwembad te genieten is een verwarmd zwembad een must. Vooral in het voor- en najaar is een watertemperatuur van 30°C en hoger aangenaam. Maar hoe zorg je nu voor de ideale watertemperatuur?

Lees meer→

Hoeveel kost een monoblok zwembad?

De kostprijs voor de aanleg van een monoblok zwembad is afhankelijk van jouw voorkeuren. Maar wat kost zo’n zwembad nu ongeveer? In grote lijnen zijn er vier factoren die de prijs bepalen. Wil je meteen een precieze berekening? Neem dan contact op!

Lees meer→

Wat is de kostprijs per jaar voor een zwembad?

In de zoektocht naar je nieuwe zwembad heb je al veel onderzoek gedaan. Je bent er eindelijk uit welk zwembad je wil, welke kleur en waar je je monobloc zwembad in de tuin wil plaatsen. Ook over de kostprijs van je zwembad heb je al een duidelijk beeld.

Lees meer→

Het ideale zwembad voor kleine tuinen

Helaas, we hebben niet allemaal een villa met een grote tuin. Maar laat dat niet in de weg staan van je grote droom, een eigen zwembad! Een klein zwembad geeft jouw tuin net dat tikkeltje extra zonder al te veel plaats in te nemen. Lees er alles over in o

Lees meer→