Het ideale zwembad voor kleine tuinen

Het ideale zwembad voor kleine tuinen

Helaas, we hebben niet allemaal een villa met een grote tuin. Maar laat dat niet in de weg staan van je grote droom, een eigen zwembad! Een klein zwembad geeft jouw tuin net dat tikkeltje extra zonder al te veel plaats in te nemen. Lees er alles over in onze blog!

Een zwembad op maat van je tuin

Bij elk huisje hoort een tuintje, helaas is die niet altijd zo groot als we willen. Geen zorgen, een klein zwembad kan jouw tuin al meteen omtoveren in een paradijs! 

Bij Compass Pools werken we met een ruim assortiment modellen, van groot tot klein, zodat iedereen kan genieten van een zwembad in de tuin. Zo komt ons Aqua model perfect tot z’n recht in een kleinere tuin.

Voordelen van een klein zwembad

Niet alleen neemt het minder plaats in beslag, maar ook je energiefactuur zal beduidend lager zijn. Daarnaast ligt het zwembad ook dichter bij het huis waardoor je dagelijks kan genieten van het water.

Hoe klein is een klein zwembad?

Goede vraag! Over het algemeen zeggen we dat een zwembad klein is als het een lengte van minder dan 10 meter en een breedte van minder dan 5 meter heeft. 

Bij ons vind je verschillende kleinere modellen. Voor de sportievelingen hebben we de X-Trainer 45 met een lengte van 4,5 meter. De speelvogels en pootjebaders kunnen eens kijken naar de Aqua 53 met een lengte van 5,3 meter.

Kleine zwembaden voor kleine terrasjes

Hoort er bij jouw huisje geen tuintje? Met ons nieuw model Swim plaats je toch een leuk luxueus en compact zwembad op je beperkte terrasoppervlakte. Dankzij het tegenstroom-systeem geniet je zelfs van een complete zwemervaring. Wat een lifesaver!

Afgewerkt tot in de kleinste puntjes

Elk zwembad, ongeacht de maat, wordt afgewerkt tot in de puntjes. Zo voorzien we ook onze kleinere exemplaren van een ingewerkte rolluik in PVC of Polycarbonaat en led-verlichting! Wist je dat er ook een tegenstroom in verwerkt kan worden? Zo heb je zelfs in een klein zwembad uren zwemplezier.

Hulp nodig bij het kiezen van het juiste zwembad?
Neem contact op en onze experts helpen je graag verder.

Contacteer ons

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op: