Wat doe jij deze zomer?

Wat doe jij deze zomer?

Het Coronavirus heeft ons jammer genoeg stevig te pakken. Alle vluchten worden gecancelled, vakanties later op het jaar dreigen in het water te vallen, grote sportevenementen die niet doorgaan en naar waarschijnlijkheid zullen ook de zomerfestivals niet doorgaan. Heel wat mensen zien hun zomerplannen dus in het water vallen. Maar waarom laat je jezelf niet in het (zwembad)water vallen? Met een eigen zwembad heb je alvast water genoeg ;-)


Wat zijn jouw plannen?

Zoals het er nu naar uitziet, zullen we onze plannen voor de komende zomer grondig moeten herschikken. Gelukkig kan je jouw vakantie ook naar je eigen thuis brengen. Want de voorbije jaren konden we in eigen land alvast genieten van heel wat zonnestralen.

Waarom kies je dus niet voor de plaatsing van een zwembad in je tuin? Daar geniet je niet alleen de komende zomer van, maar ook heel wat jaren nadien nog. Met de installatie van een Compass Pools kan je zonder problemen dit voorjaar nog genieten van een eigen zwembad. Zowel grote als de kleinere zwembaden!

De voordelen van een eigen zwembad

Goed voor lichaam én geest

Met een eigen zwembad breng je niet alleen het vakantiegevoel naar je eigen thuis, maar draag je ook nog eens extra bij aan je eigen gezondheid. Want uit onderzoek blijkt dat zwemmen goed is voor je gezondheid en mentale geest

Plezier voor de hele familie

Wanneer je een eigen zwembad hebt, geniet heel de familie mee. De kinderen kunnen heel wat zwembadspelletjes verzinnen en jij kan vrienden of familie uitnodigen voor een gezellige poolparty! Kortom, plezier voor het hele gezin.

Langer genot

Je vorige vakantie is nog maar net gedaan of je begint al te dromen van de volgende vakantie. Met een eigen zwembad worden die dromen werkelijheid want je zwembad is er altijd. Bovendien heb je met een Compass Pools de garantie dat je zwembad levenslang meegaat.  

Wij blijven bereikbaar

Ondanks dat we met z'n allen in ons kot moeten blijven, zijn wij nog altijd even bereikbaar als voordien. Je kans ons via e-mail op info@compasspools.be bereiken voor vragen of een vrijblijvende offerte. Geniet van het leven, laat deze zomer niet aan je voorbij gaan!

Daarnaast geniet je nu ook van extra kortingen op de bestelling van een Compass Pools zwembad.

Vond je dit een leuk artikel? Deel het op: